Kotona seksielämämme oli aika nahistunutta. Meidän suhteessa mies on se haluton osapuoli. Seksiä on suunnilleen parin kuukauden välein. Itse haluaisin enemmän. Minulle on jäänyt kuva, että mieheni ei vaan yksinkertaisesti ole kiinnostunut minusta.

Baari-illan jälkeen päädyimme työkaverini kanssa samaan hotellihuoneeseen. Olin todella jännittynyt. Enhän ollut ollut kenenkään toisen miehen kanssa yli 20 vuoteen. Humalatila auttoi asiaan. Lopulta päädyimme samaan sänkyyn. Seksi sujui kuin luonnostaan. Se oli jotakin aivan mahtavaa. En muista milloin olin edellisen kerran saanut sellaista nautintoa. Rakastelimme koko yön, ehkä puoli tuntia tuli nukuttua jossakin välissä.

Teimme kumpikin suuseksiä toisillemme, se on kotona täysi mahdottomuus. Sain orgasmeja orgasmin jälkeen, samoin työkaverini. Koin jotakin sellaista, joka oli ollut vaan haaveena monta vuotta. Osan ajan yöstä juttelimme. Pelkkä läheisyyskin tuntui aivan mahtavalta.

Seuraavana aamuna nousimme väsyneinä sängystä. Suuntasimme aamiaiselle. Toivoimme kumpikin, ettei kukaan työkavereista olisi tajunnut mihin olimme loppuillasta päätyneet. Aamiaisen jälkeen aloitimme työn teon, josta ei meinannut tulla mitään. Ensimmäkin kumpikin oli todella väsyneitä ja molempien päässä varmasti risteili mitä erilaisempia asioita.

Harri kertoi yön aikana, että tämä ei ollut hänen ensimmäinen kokemus pettäjänä. Hän oli jo aiemmin hairahtunut ainakin muutaman kerran. Itselleni tämä sen sijaan oli aivan uusi kokemus.